Te koop : Lottumseweg 15 17 te Grubbenvorst

Vraagprijs: €495.000 k.k.


Op zoek naar een karakteristieke voormalige kapelanie/pastoriewoning, met een achtertuin van 50m diep, gelegen in de dorpskern van Grubbenvorst? Dan is dit het object wat u zoekt! Het pand bestaat uit 2 aparte woningen (huisnummer 15 en 17) en ligt op een perceel van maar liefst 1.615m2. De ideale mogelijkheid dus voor bijvoorbeeld een mantelzorgwoning, kantoor/bedrijf aan huis, groot gezin of Bed and Breakfast.

De oorspronkelijke sfeer en details, zoals de authentieke balken en tegelvloeren zijn nog aanwezig. Een mooie kans om naar eigen wens en budget te moderniseren. Ook beschikt het object over diverse bijgebouwen, carports en garages die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Klusruimte, kantoor, garages, etc.

Let op nr. 15 wordt in verhuurde staat (met einddatum) verkocht!
Heeft u plannen om dit fraaie object met veel potentieel een nieuw leven in te blazen? Dan nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend met ons te gaan kijken!

Nr. 17 (rechterzijde)

Kelder:
Onder de woning liggen 2 droge provisie-/bergruimtes (tezamen ca. 33m2) met een gewelfd plafond.

Begane grond:
Binnenkomend in de hal, is het gevoel van een pastoriewoning meteen aanwezig door de originele tegelvloer en trapopgang. Middels een deur aan de rechterzijde komt u in de eetkamer (ca. 12,5m2) van de woning terecht met muurkast en een doorloop naar de voor-/woonkamer (ca. 21m2). Tevens is er toegang naar de verdekt opgestelde keuken (ca. 7,5m2) uitgerust met een terrazzo werkblad en diverse inbouwapparatuur met o.a. een inductie kookplaat, combi-oven, koelkast en afzuigkap. Via de keuken komt u in de bijkeuken (ca. 10m2) waar de meterkast, witgoedaansluitingen, extra wastafel en een bergkast zijn gesitueerd. Tevens is er hier toegang tot het toilet, de badkamer met douche, wastafel en muurkast en is er ook een aparte kantoor-/hobbyruimte (ca. 7,5m2) gelegen.

Verdieping:
De overloop verleent toegang aan 4 slaapkamers (ca. 8m2, ca. 7,5m2, ca. 7,5m2 en ca. 3,5m2) waarvan 1 met een wastafel, 2 met een dakraam en 1 met originele houten dakspanten en muurkasten. Een vijfde deur komt uit op een royale zolderruimte (ca. 32m2) met cv-opstelling. Deze ruimte bevindt zich nog in de originele staat en biedt een zee aan mogelijkheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan het creëren van diverse slaapkamers met badkamer.

Achtertuin:
De tuin heeft aan ruimte en opslag geen gebrek. Zo is er een schuur/garage welke is ingedeeld in verschillende ruimtes (garage (ca. 19,5m2), berging (ca. 8,5m2), werkruimte (ca. 21,5m2), schuurruimte (ca. 41m2) en hobbyruimte (ca. 21,5m2)). De garage heeft een rolpoort. Ook is er nog een schuur (ca. 30m2) met royale vliering en een royale overdekte stalruimte (ca 48,5m2). Deze enorme diepe achtertuin is nu ingericht als weide en moestuin met kweekkas (van ca. 29,5 m2). Maar biedt legio mogelijkheden.

Nr. 15 (in verhuurde staat, linkerzijde)

Dit gezellige pand heeft een eigen ingang via de zijkant. Middels de tuin met overkapping komt u binnen in de hal welke toegang biedt aan de badkamer en de leefkeuken (ca. 14,5m2). Vanuit de leefkeuken bereik je de woonkamer (ca. 22m2). De keuken is uitgerust met een grote kastenwand, eenvoudig keukenblok, een cv-opstelling en deur naar de binnenplaats van nr. 17 (welke momenteel is gesloten). De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Verder zijn er 2 (slaap-)kamers (ca. 13,5m2 en 8,5m2) waarvan 1 met witgoedaansluiting en 1 met een vaste kastenwand.

Goed om te weten:
- Beide panden zijn grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing met horren;
- Beide panden hebben een eigen elektra- en gasmeter, de watermeter is gezamenlijk;
- Het energielabel van nr. 15 is F, van nr. 17 is G.

Ligging:
Het object is uiterst gunstig gelegen in het centrum van het dorp, bij een supermarkt, diverse horecagelegenheden, de Maas en tal van andere voorzieningen. Op visitnoordlimburg.nl vindt u meer informatie over Grubbenvorst en de omgeving.

Kortom, een mooie kans om te wonen in een prachtig object met kansen welke is gelegen in een populair Noord Limburgs kerkdorp!




Eigenschappen


zoek in ons aanbod

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning


077-3519655