Te koop : Nieuwstraat 19 te Venlo

Vraagprijs: €220.000 k.k.


In het mooiste stukje van de Venlose binnenstad komt dit unieke appartement, gelegen in een statig pand, te koop. Midden in de bruisende binnenstad, maar in een rustige straat met schitterend uitzicht op de Dominicanenkerk komen twee verdiepingen vrij, gelegen op de tweede en derde verdieping. De prachtig onderhouden woning heeft al een badkamer echter een keuken moet nog geplaatst worden waardoor de ideale mogelijkheid ontstaat om het appartement volledig naar eigen wens en budget te moderniseren.

Indeling:
Via de centrale entree komt u in het trappenhuis. Hier bestaat de mogelijkheid om een aantal fietsen te stallen.

Tweede verdieping (huidige indeling):
Overloop, 2 ruime slaapkamers (ca. 20m2 en 9,5m2), badkamer met douche, toilet en wastafel. Tevens bereikt u via de badkamer het gezellige terras (ca. 11m2) met fraai uitzicht richting de Dominicanenkerk. De grootste slaapkamer op deze verdieping zou eenvoudig als woonkamer kunnen dienen. De keus is aan u!

Derde verdieping (huidige indeling):
Via een vaste trap bereikt u de overloop van de derde verdieping. Hier is thans een royale slaapkamer (ca. 26m2) met tal van mogelijkheden aanwezig (ook hier zou u de woonkamer kunnen creëren). Aan beiden zijdes is een dakkapel en bergruimte is o.a. aanwezig op de vlizozolder. Ook is er nog een separate bergruimte.

Goed om te weten:

- De riolering van het object is in 2023 vernieuwd;
- Het object is gelegen in het hartje van Venlo met alle voorzieningen bij de hand;
- Verder ligt om de hoek het mooie Dominicanenplein met diverse populaire horecagelegenheden.

Het pand waar de maisonnette zich in bevindt zal op korte termijn worden gesplitst. Verkoper zal zorgdragen voor het opstarten van een Vereniging van Eigenaren. Verder zal de voordeur van het appartement (gesitueerd op de eerste verdieping) op kosten van verkoper worden geplaatst.

Wilt u in het centrum wonen en zelf nog invloed willen hebben op de afwerking dan is dit appartement wellicht iets voor u.

We staan u graag te woord!
Eigenschappen


zoek in ons aanbod

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning


077-3519655