Te koop : Burgemeester van Rijnsingel 11 te Venlo

Vraagprijs: €695.000 k.k.


In het centrum van Venlo, tegenover het Julianapark gelegen en op loopafstand van het station, ligt dit herenhuis (thans in gebruik als woon/werkobject) met ca. 6 privé parkeerplaatsen bereikbaar aan de achterzijde via een afgesloten poort. Vanwege de grootte van de woning zijn er meerdere opties wat gebruik betreft. De bestemming is gemengd dus tal van opties (woon/werk enz.)

Indeling.

Kelder:
Deze is verdeeld in 3 ruimtes (22,5m2, 25m2 en 8,5m2) en heeft een stahoogte van 1.88 meter. In één van de ruimtes is de CV ketel (Bosch) geplaatst. Deze is van 2012 en jaarlijks onderhouden.

Begane grond:
Via de authentieke voordeur bereik je de vestibule. Via dubbele klapdeuren komt men in de ruime hal met prachtige trap. Deze hal waar ook de garderobe geplaatst is biedt toegang tot diverse ruimtes waarbij veel authentieke elementen bewaard gebleven zijn. De woonkamer is door middel van een houten port-brisée deur verdeeld. De voorste kamer heeft een afmeting van 24m2 en de achterste kamer is 23m2. Achter deze kamer ligt nog een kamer (9m2) met keukenblokje, nu gebruikt als behandelkamer. De toegang tot deze kamer is middels prachtige schuifdeuren met geëtst glas. 2e hal (13,5m2) met toegang tot de berging van 6,5m2 die toegang biedt tot nog een berging van 8m2 en een lange berging met een lengte van maar liefst 15 meter lang. Deze is ook bereikbaar via een aparte deur vanaf de straat. Erg praktisch om fietsen, etc. te plaatsen.

Eerste verdieping:
Ruime overloop. In totaal zijn hier 5 kamers. Deze zouden als slaap-/werkkamer gebruikt kunnen worden maar deze verdieping kan ook, gezien de oppervlakte, dienst doen als appartement. De ruimtes hebben een afmeting van 23,5m2, 23,5m2, 20m2, 16,5m2 en 12m2. De 2 grootste kamers kunnen bijvoorbeeld als zit-/eetkamer gebruikt worden. De overige 3 als slaapkamer of kantoorruimte. 2de toilet met staand closet en fonteintje. Berging (2m2) en pantry met een afmeting van 7,5m2.

Tussenverdieping:
Overloop met badkamer, horend bij het appartement op de tweede verdieping. De badkamer (5m2) is voorzien van een toilet met hangend closet, wastafel en ligbad.

Tweede verdieping:
Nu ingedeeld als appartement met ruime overloop, woonkamer (26m2) en 2 slaapkamers van resp. 23m2 en 16m2, waarvan 1 met inbouwkasten. De keuken van in totaal 11m2 heeft o.a. een elektrische kookplaat, afzuigkap, spoelbak en veel opbergruimte. Ook is er plaats voor een eettafel.

Parkeergelegenheid:
Achter het pand ligt diepe tuin welke thans als privé parkeerterrein dient, geschikt voor ca. 6 auto’s. Deze parkeerplaats is afsluitbaar en bereikbaar via de Heutzstraat. Uiteraard is deze parkeerplaats ook om te toveren tot een riante tuin.

Goed om te weten:
- Er zijn nog zeer veel authentieke elementen aanwezig, zoals glas-in-lood; ornamenten, hoge plafonds, port-brisée deuren;
- Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- Bestemming: gemengd.

Een object met mogelijkheden gelegen op een geweldige locatie bij het Julianapark en centrum.
Eigenschappen


zoek in ons aanbod

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning


077-3519655