Te koop : Hendrik Consciencestraat 55 te Venlo

Vraagprijs: €245.000 k.k.


Op zoek naar een goed onderhouden maar nog naar eigen wens te moderniseren eengezinswoning met 4 slaapkamers, een garage en energielabel C? Dan is dit huis, dat aan de rand van het centrum van Blerick ligt, wellicht iets voor u! Met enkele aanpassingen is deze woning klaar voor een nieuwe bewoner!

Begane grond:
Via de aangelegde tuin betreedt u de hal met meterkast en een deels betegelde toiletruimte voorzien van een staand closet en een fontein. Binnenkomend in de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde een gezellige zithoek (ca. 21,5m2) met veel daglicht door het grote raam. Aan de achterzijde van de kamer is de eethoek (ca. 13,5m2) gesitueerd die in open verbinding staat met de keuken (ca. 7m2). Het keukenblok heeft door zowel de boven- als onderkasten genoeg bergruimte. Verder is de keuken uitgerust met diverse losstaande apparatuur en is er een deur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Via een karakteristieke wenteltrap komt u uit op een ruime overloop met muurkast, 4 slaapkamers (ca. 14m2, 12,5m2, 7,5m2 en 5m2) waarvan 1 met een muurkast. Tevens bevindt zich hier de badkamer (ca. 5m2) welke is voorzien van een ligbad, 2e staand closet, wastafel en witgoedaansluitingen. Deze verdieping is grotendeels voorzien van een lichte vloerbekleding.

Tweede verdieping:
Middels een vlizotrap is de ruime bergzolder (ca. 26m2) te bereiken waar de cv-opstelling is gesitueerd en waar voldoende ruimte is voor het bergen van diverse spulletjes.

Tuin:
De op het oosten gelegen tuin is fraai aangelegd met een gezellig terras en een vijverpartij. Achterin de tuin bevindt zich de garage (ca. 17m2) uitgerust met een elektrisch te bedienen sectionaal rolpoort en een tegelvloer. Tevens is er een vrije achterom die uitkomt op de Frederik van Eedenstraat.

Omgeving:
De woning is centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen (A73 en de A74), diverse voorzieningen, het centrum van Blerick en nabijgelegen steden en dorpen als Venlo, Tegelen en Baarlo. Op korte afstand liggen alle voorzieningen om in uw dagelijks onderhoud en vertier te kunnen voorzien!

Goed om te weten:
• Cv-ketel (bouwjaar ca. 2010) is gehuurd voor €35,98 per maand; laatste onderhoudsbeurt is in 2021 geweest;
• Dak van de garage is in 2021 opnieuw bekleed en geïsoleerd;
• Dakgoten zijn in 2021 vernieuwd;
• De woonkamer heeft een duurzame parketvloer;
• De houten ramen, deuren en kozijnen zijn grotendeels nog voorzien van enkele beglazing.
Eigenschappen


zoek in ons aanbod

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning


077-3519655