Te koop : Nieuwstraat 19 A te Venlo

Vraagprijs: €220.000 k.k.

Zeer mooi casco appartement in voorbereiding!

Op een toplocatie in het centrum van Venlo wonen op de begane grond mét een eigen loggia? Deze voormalige winkelruimte wordt heringedeeld en wordt nu als casco appartement verkocht! Het principeverzoek richting de gemeente voor wonen is in volle gang. U kunt de woning nog naar eigen wens en budget indelen/inrichten.
We begrijpen dat een verdere uitleg is gewenst. Stuur hiervoor een mail naar info@cabootervanloenen.nl Een bezichtiging is altijd mogelijk.

Dit appartement van 61m2 heeft een eigen buitenruimte (ca. 4m2) en een gedeelde berging voor het plaatsen van een fiets. Achter de woning is het parkeren van een auto in overleg mogelijk.

Goed om te weten over deze woning:
- Verkoper zorgt voor het realiseren van:
- Aansluitingen keuken;
- Leidingen en aansluitingen badkamer;
- 2 ‘Solar Tubes’ (lichtkoepels) in de woonkamer;
- Schuifpui naar de loggia;
- Eigen meterkast;
- Een Vereniging van Eigenaren is in oprichting.
O.a. keukeninrichting, badkamer en vloer kunt u op eigen kosten en naar eigen wens inrichten.

Omgeving:
Om de ene hoek van de Nieuwstraat is de Klaasstraat gelegen: een van de meest prominente straten van de binnenstad. Deze straat maakt onderdeel uit van de ‘De Festina Lente straatjes’ die bekend staan om hun lokale ondernemers in authentieke panden en de sfeervolle horecazaken. De andere hoek om brengt je op het ‘Dominicanenplein’ met de voormalige kloosterkerk ‘Domani’ waar diverse evenementen gehouden worden. Via het meest historische steegje ‘Floddergats’ met z’n leuke terrasjes en kasteleins die met plezier het beste biertje voor zetten, ligt de ‘Parade’ met restaurants, musea om de hoek, speciaalzaken en velerlei horeca om heerlijk te dineren.

Voor meer informatie over wat de binnenstad van Venlo allemaal te bieden heeft, de bereikbaarheid van de stad en de parkeermogelijkheden in en rondom het centrum, kunt u kijken op: https://www.venloverwelkomt.nl/ontdek-venlo/
Eigenschappen


&


zoek in ons aanbod

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning


077-3519655