Te koop : Maashoek 8 te Steyl

Vraagprijs: €189.000 k.k.

Geweldige ligging bij de Maas!

Op een geweldige locatie bij de Maas ligt aan een rustige weg deze nog te moderniseren tussenwoning met o.a. voor- en achtertuin, ruime woonkamer en 3 slaapkamers. Nog diverse monumentale elementen aanwezig. Een object met de juiste sfeer & ligging.

Kelder:
Praktische provisiekelder.

Begane grond:
Prachtige ruime en statige hal (ca. 12m2), toiletruimte, ruime woonkamer (ca. 32m2) met haardpartij, dichte keukenruimte (ca. 10m2) waar thans geen keukenblok aanwezig is. Via de woonkamer bereikt men de achtertuin met terras, overkapping en vrije achterom. Via deze vrije achterom is de Maas op enkele tientallen meters gelegen.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, 3 slaapkamers (ca. 15m2, 13m2 en 9m2), gedateerde badkamer (ca. 9m2) met ligbad, douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap is de ruime bergzolder te bereiken.

Algemeen:
Het object dateert uit 1680 maar is in 1978 herbouwd. Met name in de hal zijn er nog monumentale details aanwezig. De begane grond heeft overal tegels. Ideale mogelijkheid om naar eigen wens en budget te renoveren/moderniseren.

Kloosterdorp Steyl:
Steyl is een uniek kloosterdorp pittoresk gelegen aan de Maas met diverse kloostercomplexen en kloostertuinen, een missiemuseum en Botanische Tuin Jochumhof. Veel fiets- en wandelroutes! Alle belangrijke uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen. Recent is er een nieuwe supermarkt op korte afstand gevestigd. Laat u verrassen door dit leuk geprijsde en uniek gelegen object welke bijvoorbeeld ook uitstekend als 2e woning kan dienen.
Eigenschappen


zoek in ons aanbod

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning


077-3519655