Te koop : Hogeschoorweg 95 te Venlo

Vraagprijs: €150.000 k.k.


Nabij het centrum en de Maas ligt op de derde woonlaag dit appartement met o.a. een separate berging, 2 balkons en 1 slaapkamer (zeer eenvoudig om een 2e slaapkamer te creëren) . Overal kunststof kozijnen met thermische beglazing. Het gehele appartement wordt aangeboden met meubilair.

Begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau, toegang naar bergingen en trappenhuis.

Derde woonlaag:
Entree, hal met garderobe,via een dubbele deur is de royale woonkamer van ca. 40m2 te bereiken (ruimte genoeg om een extra slaapkamer te maken), dichte keuken (ca. 8m2) met keukenblok voorzien van diverse apparatuur (o.a. gasfornuis, vaatwasser en afzuigkap), ruime slaapkamer (ca. 13,5m2), badkamer met ligbad/douchecombinatie, wastafel en toilet. Overal (behoudens de badkamer) liggen sfeervolle houten vloeren. Via de woonkamer (voorzijde) en keuken (achterzijde) kan men de balkons bereiken. Het balkon aan de achterzijde geeft nog toegang aan een kleine berging met daarin de witgoedaansluiting en de geiseropstelling (eigendom).

Algemeen:
De servicekosten bedragen € 195,32 per maand incl. o.a. voorschot stookkosten, opstalverzekering, groot- en klein onderhoud en reservering. Het betreft een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren. Het betreft een leuke en gewilde woonbuurt. Dicht bij de stad en Maas. Parkeren kan voor deur (blauwe zone).


VOOR EEN BEZICHTIGING OF VRAGEN KUNT U CONTACT OPNEMEN MET DE EIGENAAR. TEL: 06-17465362Eigenschappen


zoek in ons aanbod

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning


077-3519655