Te huur : Monseigneur Boermansstraat 1 A te Venlo

Vraagprijs: €1.500/maand


Modern kantoorgebouw (ca. 130m2) verdeeld over 3 lagen met een grote archiefruimte (ca. 70m2) in het souterrain. Het object is gebouwd in 2001. De verschillende ruimtes zijn afgescheiden met sandwichpanelen, overal betonnen vloeren met vloerbedekking. Er is ruimte om minstens vier auto’s te parkeren op eigen privé terrein. De huurprijs is een instaphuur welke een basis moet bieden voor een langduriger contract.

Locatie:
Het object is gelegen in de wijk ‘Rosarium’ in de binnenstad van Venlo. Binnen enkele minuten lopen bevindt u zich midden in het centrum van Venlo.

Bereikbaarheid:
Het pand ligt in de binnenstad van Venlo en is vanuit elke richting goed te bereiken. Binnen enkele kilometers bevinden zich de opritten naar de A67 en de A73 evenals de toegang tot de A40 en A61 in Duitsland.

Indeling object (in m2 bvo):
Kantoorruimte souterrain: ca. 46m2
Kantoorruimte begane grond: ca. 44m2
Kantoorruimte eerste verdieping: ca. 40m2
Archiefruimte souterrain: ca. 70m2

Indeling:
Begane grond: entree, meterkast, v.v. hoofdaansluitingen g/w/e – ontvangstruimte, dames en heren toiletten, kantoorruimte.
Eerste verdieping: hal met toegang tot 2 kantoorruimtes.
Souterrain: technische ruimte met serveropstelling, pantry v.v. koelkast, kastruimte en wastafel met meubel, twee aparte kantoorruimtes en archiefruimte.

Algemeen:
Het object kent een representatieve afwerking en is vrijwel overal voorzien van airconditioning en verwarming. De ramen zijn van thermische beglazing en grotendeels voorzien van zonweringen. Inbraak- en brandalarm zijn aanwezig.

Huurgegevens:

Originele huurprijs: € 2350,- per maand, te vermeerderen met de geldende BTW, exclusief g/w/e.

Huurtermijn: in overleg.

Bankgarantie: drie maandhuren.

Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen.

Huurcontract : als uitgangspunt voor de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, wordt het model gebruikt zoals opgemaakt door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), 2015.
Indexering : jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI alle Huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Aanvaarding: per direct

Energie Prestatie Certificaat
Indien een overeenkomst tot aan- of verhuur danwel aan- of verkoop tot stand komt met betrekking tot dit object heeft huurder of koper, afhankelijk van het type object, recht op een Energie Prestatie Certificaat (EPC). Het EPC voor dit object is labelklasse C en is geldig tot 2030.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.
Eigenschappen


zoek in ons aanbod

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning


077-3519655