Te huur : van Coehoornstraat 11 te Venlo

Vraagprijs: €48


Moderne, functionele en representatieve bedrijfshal met kantoren te huur.

De voor verhuur beschikbare hal is modern van karakter en heeft de allure van een eigentijds bedrijfsgebouw, representatie en herkenbaarheid zijn gegarandeerd. Parkeergelegenheid aan de voorzijde.

Bereikbaarheid en ligging:
De Veegtes is gemakkelijk en snel, zonder files en parkeerproblemen te bereiken, want de ligging is optimaal: direct aan de snelweg A67, aan de rand van Venlo. Ook met het openbaar vervoer is De Veegtes prima te bereiken.

De Randstad, het Ruhrgebied, Brussel, Luik of Antwerpen - internationaal gezien centra waar het om draait - liggen vrijwel op gelijke afstand van Venlo en zijn in relatief korte tijd te bereiken. En op circa 20 km afstand bevind zich de nieuwe regionale luchthaven Niederrhein, naast de eveneens op korte afstand gelegen luchthavens van Düsseldorf en Eindhoven. Eenvoudige mogelijkheid voor het creëren van kantoren.

Voorzieningenniveau:
De opzet van het pand is specifiek gericht op de verhuur, hetzij in units dan wel in z'n geheel. Bij het voorzieningenniveau is daar dan ook duidelijk rekening mee gehouden. Het gebouw bestaat uit een viertal hallen met eigen toiletruimtes.

Oppervlaktes:
1360 m2 bedrijfshal en 75 m2 kantoor

Gehele complex:
Het complex omvat in totaal 5000 m2 bedrijfsruimte, verdeeld in 4 extra goed geïsoleerde gescheiden hallen met een vrije hoogte van ruim 6 meter. Alle hallen zijn voorzien van daglichtvensters, verwarming door gasgestookte heaters, natuurlijk ventilatiesysteem, energiezuinige verlichting, en 80 KVH elektriciteit aansluiting, hoogwaardige industrie vloeren voor zware belasting.

De hal is vanaf de voorzijde bereikbaar door elektrische roldeur van 4 x 4 m, gelegen onder een overstekende luifel zodat onder alle weersomstandigheden kan worden geladen en gelost. Verlichting rondom, voorbereiding voor inbraakalarm en ingangscontrole systemen zijn aanwezig. Het gehele object is omheind met een industrieel hekwerk met schuifpoorten. Er is ruimschoots afgesloten parkeergelegenheid voor (vracht) auto's aanwezig.

Eigenschappen


zoek in ons aanbod

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning


077-3519655