Te huur : Mercuriusplein 4 te Grubbenvorst

Vraagprijs: €4.200/maand


Object:
Bedrijfsgebouw bestaande uit kantoren (390m2) verdeeld over 2 lagen en 2 bedrijfshallen (377m2). Het object is oorspronkelijk gebouwd in 2000. De constructie van het bedrijfsgebouw is opgetrokken als staalconstructie met aluminium vliesgevels voorzien van thermische beglazing ter plaatse van de kantoren en gevels van de bedrijfshal als sandwichpanelen, betonnen verdiepingsvloeren, platte daken afgewerkt met een bitumineuze dakbedekking.

Locatie:
Het object is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein “Hagelkruis” te Grubbenvorst, waar bedrijven van uiteenlopende aard zijn gehuisvest. Het betreft onder andere bedrijven in de handel van auto’s en motorfietsen, metaalbewerkende bedrijven, vervoersbedrijven, een drukkerij en bouw- en aannemersbedrijven.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is gelegen aan de Noordzijde van de kern Grubbenvorst, grenst direct aan de bebouwde kom en ligt ingeklemd tussen de Steegerakkerweg en Lottumseweg. De rijksweg A-73 is op korte afstand gesitueerd.

Indeling object (in m² bvo):
Kantoorruimte begane grond: c.a. 195 m²
Kantoorruimte verdieping: c.a. 195 m²
Bedrijfshal 1: c.a. 121 m²
Bedrijfshal 2: c.a. 256 m²

Opleveringsniveau:
Begane grond: entree met tochtportaal en meterkast v.v. hoofdaansluitingen g/w/e - receptie – spreekkamer/kantoor - gang met daaraan gelegen meerdere kantoren – pantry v.v. koelkast, vaatwasser, spoelbak en close in boiler - magazijnruimte (40m2) -archiefruimte -
bedrijfshal 1 en bedrijfshal 2.

Verdieping: Gang met diverse, flexibele kantoorkamers en archiefruimte (ca. 40m2) – dames en heren toilet.

Algemeen:
De kantoren kennen een representatieve afwerking en zijn vrijwel overal voorzien van airconditioning, deels strizo vloeren en deels vloerbedekking, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en grotendeels uitgerust met aanwezigheidsdetectie.
Verwarming van de kantoren geschiedt middels radiatoren, terwijl de bedrijfshallen beschikken over een gasgestookte heater.
Het object is uitgerust met een alarm en brandmeldcentrale.

Huurgegevens
Huurprijs : € 4.200,- per maand, te vermeerderen met de geldende BTW;
Huurtermijn : In overleg.
Bankgarantie : ter grootte van drie maanden huur, inclusief BTW.
Huurbetaling : per maand vooruit te voldoen.
Opzegtermijn : nader te bepalen.
Huurcontract : als uitgangspunt voor de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel
7:230a BW, wordt het model gebruikt zoals opgemaakt door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), 2015.
Indexering : jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI alle Huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
BTW : indien huurder niet aan het ”90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn
van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Eigenschappen


zoek in ons aanbod

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning


077-3519655